Jun 9, 2008

oh! god

penat giler...

petang
round satu taman metropolitan (konon nye sight seing la for the coming 3belas)
pakai high heel lagi..okey
merasala feeling tgh catwalk gitu
merana kaki i yang cantik ni...
balik sedang elok azan maghrib sampai bilik
(thanks to sab n cuki hantar balik)

malam jaga cc kul 11-3
persoalan nye kenapa aku ada lagi kt sini
citer nye cam ni..
elok jer aku turun bawah lepas tutup cc
bunyi bising sangat (pelikla kan kul 3 pagi bising lagi)
dah la ngantuk penat lagi
lens x bukak dari petang
mata dah penat
tapi takut nyer pasal
naik balik
kunci pintu
layan "we gor married" (crown j&in young my newest obsession)
tapi sampai kul 4 anjing tu bising lagi
aa' yang bising2 tu anjingla
tah sapa yang dia salak aku tak tahu
ni tunggu siang sikit baru nak balik ke bilik tumpangan ku..huhu

sempena my 25th birthday
i make something special for myself
...aku delete friendster akaunku...
tak dela susah sangat
sebab dah lama teringin nak buat cam tu

another big thing happen to me
...dusty hilang...
kadang tu rindu gak
nak-nak time baring atas katil
time lambat bangun dia mesti datang kejut sebab lapar
rasanye aku takkan bela kucing tuk masa yang lama
harap-harap ada orang ambik dusty
sebab she is a good cat
sangat independent
dia manja in her own way and that's her charm...

...good bye my friend....
masa aku adopted dusty, niat aku, dusty boleh makan selagi aku boleh makan sebab masa tu dusty sangat lapar and ir break my heart to see her that way. turn out she really is adorable.