Jun 18, 2008

Lollipop

akhirnya........
siap jugok aku edit skin baru nih...

tak sure nak bergumbira ke tak
tapi aku dah download love loves to love by lulu
hmmm....how should i put this
not like what i imagine it should be

tapi tak pe caver balik dgn mocca
yes, mocca. one of my feveret band
selain pink martini

aku suka mocca sebab lagu2 dia make me feel young and free and happy and fresh cam bau lemon di waktu pagi lepas mandi and gosok gigi ditambah lagi dengan tido yang cukup. refreshing. aku boleh dengar berulang-ulang-ulang-ulang kali tanpa bosan dan aku sebenarnya orang yang cepat bosan. tapi awas! their songs is not everyone cup of tea. sapa suka lily allen and duffy and sewaktu dengannya bolehla try. they are indonesian band tapi not sound like one. their english just superb. my feveret song(s) would be-swing it, Bob-feat. bob tutopoly (kalo x silap), i think i in love(ye ke ni tajuk dia aku pun tak sure) and on the night like this.

aku rasa aku pernah post pasal dorang tapi pedulik hapa aku...haha

still lagi semangat nak cari ost love and other disasters.