Jul 8, 2008

Too Love



Pictures of You-The Last Goodnight
tersangat suka lagu ni sampai tak leh nk cakap apa...

Layan Jerrh..

ngah layan renjis...
best jgk...
hensom gak ashraf s
aku dulu bukannya tak suke dia
tapi atas sebab yg tak de kena mengena langsung ngan dia aku tak boleh tgk dia
tapi yang ni lain...

next...
i never tot our path would be cross again tajuk lagunya
haida suh aku link blog ni kat facebook tapi itu mungkin tidak terjadi dalam waktu terdekat ini...
kerana:
1) blog ini tidak lagi privasi, banyak entry yg kena tapis dan mungkin ada kena delete
2) blog ini menggunakan alamat mail yang lain (jadi???)
3) banyak benda yang aku tulis kat sini berkenaan orang2 sekeliling aku sekarang dan tak ramai aku share story tu...nak elak misunderstanding katanya
4) kalau ramai sgt org tahu psl apa aku fikir tak misteri lagi mcm kata pija...tak best ar...
5) aku suka merepek cam org tak betul
6) kat sini aku tak perlu jaga hati sesapa
7) aku sukala

A Cup of Tea



kena hujan pagi tadi
hopefully, tak demam
lately, selalu demam
is this the sign of aging
my immune system goes against me
but aku baru 22.............inside