Oct 29, 2008

i think we should meet up

lagu-lagu kt blog ni dah start menyakitkan hati aku dah...
nak kena buang dah agaknya..
aku telah diserang penyakit menyampah yang melampau
nak buat camana weh
nak bagi dia ilang
sesak dah perut aku neh

dah la aku link
blog jason mraz tak jadi
terpaksa aku link blog budak tu
tapi aku malas link blog budak tu
jadi aku tak link
sebab aku ingat url add dier
aku bangga dengan ke efisenan ingatan aku

gambate ne...