Nov 6, 2008

rasa macam nak makan roti jala..dimana ya

aku ada kofesion nak buat. di sini saya mengaku saya memandang rendah lagi hina Jonas Brothers. aku memang pantang orang muka jambu pastu berlagak kunun2 ber'talent'. tapi biasa la aku kan busuk hati mesti la aku tak pernah amek tahu pasal talent dorang. memang sebelum ni aku haramkan telinga aku dengar lagu2 dorang. tetapi tadi aku dengar satu lagu ni dekat radio best giler. disebabkan terlampau best aku tajuk post. tadi aku meng'youtube' love bug keluar Jonas Brother. terkejut lagi beruk la aku. tapi aku still lagi rasa diorang tu picisan tak setarap ngan aku. macam dorang kesah jer...haha