May 3, 2009

what a bitch...

everyone love bitch, everyone love bitch

miss to talk to someone
someone not here
air mata asyik bergenang je
but sorry
i'm not gonna shed even a drop of my tears for you
oh, what a bitch
i just want to wipe you out from my life
forever.

oh tuhan tolonglah
tenagkan hati hambamu ini.
and i'm crying again...in my heart
there's a drop of tears at the corner of my eyes

miss to talk to someone
who listen

this is final
i'm leaving for good

May 1, 2009

kumengharap disebalik senyuman mu itu kau juga merindui aku

tak sabar nak benti keje....
apa rasa keje ngan pompuan yang racist, psycho dan yang paling penting THE BITCH, THE LION AND THE WARDROBE. walau pon wardrobe kat sini adalah sangat tak releven. enough is enough. tak taula stress ke apa ke yang penting my body and my health suffer. mana larat weh tiap2 bulan sakit. dah namanya bitch jangan harapla nak appriciate apa kita buat. ala bukan apa pun nak tolong kayakan dia jugak pon. penat jer mereka segala macam sebab tuk aku benti. 2 owg dia nyer fulltimer benti serentak. termasuk aku si pembuka pintu. lepas ni dh x de fulltimer. tengokla cane. penatla layan pompuan gila tu. sapa berani cakap kesian aziah aku rasa cam nak sepak je. sorryla kesian ko tak leh setel problem. simpan jela, bagi dekat owg lain.