May 1, 2009

kumengharap disebalik senyuman mu itu kau juga merindui aku

tak sabar nak benti keje....
apa rasa keje ngan pompuan yang racist, psycho dan yang paling penting THE BITCH, THE LION AND THE WARDROBE. walau pon wardrobe kat sini adalah sangat tak releven. enough is enough. tak taula stress ke apa ke yang penting my body and my health suffer. mana larat weh tiap2 bulan sakit. dah namanya bitch jangan harapla nak appriciate apa kita buat. ala bukan apa pun nak tolong kayakan dia jugak pon. penat jer mereka segala macam sebab tuk aku benti. 2 owg dia nyer fulltimer benti serentak. termasuk aku si pembuka pintu. lepas ni dh x de fulltimer. tengokla cane. penatla layan pompuan gila tu. sapa berani cakap kesian aziah aku rasa cam nak sepak je. sorryla kesian ko tak leh setel problem. simpan jela, bagi dekat owg lain.